Buitenjaloezieën

Roma

Ramen zijn een belangrijke grens tussen binnen en buiten. Ze moeten zoveel mogelijk daglicht binnenlaten en ook privacy garanderen. Daarvoor zijn de buitenjaloezieën van Roma zeer geschikt. Bij elke zonnestand kunt u het zonlicht traploos uw kamers binnensturen. Laat zon binnen, zonder veel hitte. Zorg voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. Onze buitenjaloezieën bieden de ideale combinatie van comfort en vrijheid.

Afstandsbediening

Afstandsbedieningen vergemakkelijken al bij veel toepassingsgebieden het dagelijks leven. Waarom dan niet ook bij de zonwering? Met de afstandsbediening kunt u de lamellen van de buitenjaloezieën van Roma tot 180° draaien en dus comfortabel de lichtinval bepalen vanaf elke plaats in uw huis.

Verlaag uw energiekosten

Met onze Roma buitenjaloezieën heeft u een uiterst effectieve en flexibele vorm van zonwering en lichtregulering. De warmteoverdracht van buiten is minimaal, terwijl de lichtintensiteit binnen traploos geregeld kan worden. Een investering waar zelfs duurzame energie niet tegenop kan.

De lamellen

Buitenjaloezie lamellen worden aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Directe zonnestralen met hoge temperaturen in de zomer en vrieskou met ijs en sneeuw in de winter. Daarbij komt de bewegingsfunctie van de jaloezieën voor het regelen van het licht. Om aan al deze eisen te kunnen voldoen heeft Roma zijn aluminium lamellen ontwikkeld.

Vlakke lamel

Gekraalde lamel

Drieboog lamel

Bekijk hier de buitenjaloezieen