Carports

Optimale bescherming

Met een carport van Novoferm wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden, UV-straling en vuil. De carport biedt een uitbereiding op uw speel- en klusruimte. Ook geschikt als terrasoverkapping.

Carport Roma

Model Roma wordt gekenmerkt door een getoogd, iets oplopend dak dat éénzijdig wordt ondersteund door twee of drie staanders. Het design van de carport geeft uw oprit een opvallend element.

Model Roma kan ook in een dubbele uitvoering worden geplaatst, waardoor een carport ontstaat voor twee of drie auto's. De ideale oplossing bij gezinnen met meerder auto's, of als u samen met uw buren een carport wilt aanschaffen.

De constructiedelen van de Roma zijn verkrijgbaar in de kleuren brons, aluminium, ivoor en zwart. De dakpanelen zijn van 2 mm UV-bestendig polycarbonaat in Blue Smoke. De dakgoot is voorzien van een afvoer met ontstopper zodat u eenvoudig bladeren en vuil kunt verwijderen.

Bekijk carport Roma

Carport Firenze

Model Firenze wordt gekenmerkt door een vlak, iets schuin oplopend dak, gedragen door twee of drie staanders die aan de voorzijde onderling verbonden zijn door een dwarsbalk. De Firenze heeft een strak, robuust en modern uiterlijk.

De Firenze is verkrijgbaar in volledig aluminium, volledig zwart of zwarte staanders met een dakconstructie van aluminium. De dakplaten zijn gemaakt van massief 2 mm UV-bestendig polycarbonaat en verkrijgbaar in Grey Smoke en mat glas.

Bekijk carport Firenze

Carport Milano

Het model Milano wordt gekenmerkt door het unieke design en slechts één staander. De dakplaten zijn gemaakt van massief 2 mm UV-bestendig polycarbonaat in Blue Smoke.

 De aluminium profielen van de Milano zijn verkrijgbaar in de kleur Urban Grey met antraciet kleurige panelen in de staander.

Wet- en regelgeving

De carports voldoen aan het Nederlandse Bouwbesluit. De carports zijn vrijstaand en daarom in de meeste gevallen slechts onderhevig aan een meldingsplicht bij uw gemeente.

Doe de vergunningcheck op www.omgevingsloket.nl