Even voorstellen

Een jong en dynamisch bedrijf

Montage en service wordt bij Van Braak zonweren & buitenleven uitgevoerd door eigen vakmensen. Het monteren van onze producten is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Van Braak zonweren & buitenleven een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

Even voorstellen...

 

Jacco Meilink

Jacco is sinds 2000 bij Van Braak werkzaam. Daarvoor zelfs ook al als vakantiewerker. Jacco is gediplomeerd zonweringmonteur en een echte  'vakidioot'. Door zijn technische opleiding en jarenlange ervaring kent hij de producten van A tot Z en is dan ook regelmatig onze wandelende wikipedia. Jacco weet namelijk (bijna) alles.


 

Michel Smit

Michel is sinds 2018 werkzaam bij Van Braak. Michel is enorm 'Pietje Precies'. Een jarenlange ervaring in de kozijnen- en zonweringbranche sinds 2005, twee rechter handen en een flinke dosis kennis. "Kan niet" komt niet in het woordenboek van Michel voor. Er is altijd een mooie oplossing is zijn filosofie.

 

Reina Kappert - Garst 

Reina werkt sinds 1 november 2020 als administratief medewerkster bij Van Braak. Ze is onder andere verantwoordelijk voor de boekhouding en alle voorkomende administatieve werkzaamheden.

 

Marja Harmsen

Marja is vanaf 2001 werkzaam bij Van Braak zonweren & buitenleven. Ze houdt zich bezig met de verkoop en de boekhouding. Marja is erg goed in het adviseren op het gebied van kleuren en design maar ook de functionaliteit wordt nooit uit het oog verloren.

 

Gert van Braak

Gert maakte in 1984 kennis met zonwering en aanverwante producten. Zijn ouders startten op 1 februari dat jaar met een bedrijf in zonwering en rolluiken aan de Ommerweg 25a te Rheezerveen. Na eerst enkele jaren vakantiewerk te hebben verricht en ook elders gewerkt te hebben trad hij in 1996 toe als vennoot in de firma Van Braak. Gert is o.a. verantwoordelijk voor het adviseren en het inmeten van de producten.

 

 

Jan Willem & Roelie van Braak

Oprichters van de firma Van Braak in 1984. Werkzaam binnen het bedrijf tot en met 31 december 2015.