Geslaagd Open Huis weekend bij Van Braak

Om te vieren dat onze showroom volledig verbouwd is, hielden we in het weekend van 6, 7 en 8 april een groot open huis. Het was drie dagen ontzettend druk aan de Ommerweg! Geïnteresseerden reageerden stuk voor stuk heel enthousiast op de vernieuwde showroom! Hebt u ons open huis gemist, maar wilt u wel graag komen kijken? Dan bent uiteraard altijd welkom!

Tijdens de open huis dagen op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 april was het ontzettend druk bij Van Braak. Heel veel mensen waren nieuwsgierig naar de nieuwe showroom. Gert van Braak, eigenaar van zonweringspecialist Van Braak, vertelt: "Er was sprake van een gezellige sfeer en mensen reageerden heel erg enthousiast op de vernieuwde showroom. Ook kregen we veel positieve reacties op de producten in ons assortiment. Het was zelfs zo druk dat we helaas niet iedereen de aandacht konden schenken zoals we dat normaal gesproken doen."

Bij de koffie werden lekkere petit fours geserveerd en bezoekers gingen niet met lege handen naar huis: ze kregen een goodiebag met daarin informatie over de producten van Van Braak en een heerlijke fles wijn. 

Graag tot ziens! 

Bent u tijdens ons open huis in de showroom geweest, maar wilt u meer informatie over onze zonwering producten? Of was u van 6 t/m 8 april niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u wel de verbouwde showroom inclusief ons mooie assortiment komen bekijken? U kunt dan natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen! Bij ons krijgt u alle tijd om rustig rond te kijken. 

Wilt u vast online inspiratie op doen? Bekijk dan al onze producten zoals zonwering, terrasoverkappingen of windschermen en rolluiken direct online!