Houten overkapping

Authentieke pen en gat verbindingen

Stel uw eigen model samen

De douglas houten overkappingen van Van Braak zonweren & buitenleven zijn leverbaar met een ruime keuze uit verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ambachtelijk gemaakt en voorzien van authentieke pen en gat verbindingen. Het fijnbezaagde douglas / lariks hout is onbehandeld en geeft de perfecte uitstraling aan uw overkapping.

Moderne techniek en vakkennis

Onze houten overkappingen worden gemaakt met moderne techniek en vakkennis. Vanuit de tekenkamer wordt een 5-assige CNC machine aangestuurd die uw overkapping met uiterste precisie en de mooiste pen & gat verbindingen exact op maat maakt.

Persoonlijke uitstraling

De overkapping is volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur en wensen. Extra wanden, deuren en/of ramen, schuifbare glazen wanden, windschermen, een complete tuinkamer; vrijwel alles is mogelijk.

Inclusief EPDM dakbedekking

Al onze overkappingen worden geleverd inclusief EPDM dakbedekking. EPDM heeft een hoge elasticiteit, een goede bestendigheid tegen UV-stralen en kent een lange levensduur van ten minste 40 jaar.

Verschillende modellen

Stel uw eigen model samen. U kunt kiezen uit breedtes van 400 cm, 500 cm en 600 cm. De dieptemaat is 350 cm. Vervolgens heeft u de keuze uit een achterwand, eventueel gecombineerd met één zijwand of twee zijwanden. Al dan niet met bijvoorbeeld een voorwand. Of misschien heeft een liever een extra bergruimte voorzien van een deur. Voor iedere situatie een passende oplossing.

>>> Bekijk hier de douglas houten overkappingen