Weinor Zenara

Innovatief design tot in perfectie.

Als u een elegant zonnescherm zoekt met een minimalistisch en strak design dan is de Weinor Zenara dé keus voor u! De basis voor het baanbrekende design van de Weinor Zenara is de innovatieve technologie. Met de optionele LED-verlichting laat dit zonnesscherm niets te wensen over. Alle technische componenten van de Weinor Zenara zijn onzichtbaar en ruimtebesparend in de behuizing geïntegreerd.

De voordelen van de Weinor Zenara

  • Casetteschermdoek en techniek beschermt als in een kluis
  • Vier Design Awards
  • Optionele LED-verlichting
  • Breedte x uitval (max): 6,5m x 4m
  • 155 doekdessins en 47 standaard framekleuren

Zonnescherm inclusief LED-verlichting

Op warme zomeravonden is niets heerlijker dan fijn genieten op uw terras. De LED-verlichting voor deze Weinor Zenara maakt de avonden nog fijner. Het sfeervolle warme licht in het zonnescherm maakt dat uw terras ook in de avonden nog goed toeven is. 

Kleuren voor het frame en doek

Voor dit scherm zijn 155 verschillende doekdessins verkrijgbaar. Door de Teflon EXTREME uitrusting zijn Weinor doeken water- en vuilafstotend. Spindopkleuring, waarbij de kleurpigmenten al in de vezels worden aangebracht geeft de doeken ook nog eens een permante briljante kleur. Het frame is ook in heel veel kleuren beschikbaar. Zo maakt u het Weinor Zenara zonnescherm perfect passend bij uw woning! 

Meer informatie over de Weinor Zenara?