Nieuw in de showroom: Pergola zonnescherm Plaza Viva van Weinor

Vanaf nu in onze showroom: de textieloverkapping Plaza Viva van Weinor. Dit zonnescherm is uniek, want hij zorgt niet alleen voor een heerlijke schaduw op uw terras. Het scherm beschermt ook tegen wind en regen. Het strakke en stijlvolle design past goed bij elke gevel. Daarnaast is het doek beschikbaar in heel veel kleuren en designs. Zo past dit prachtige pergola zonnescherm altijd goed bij de gevel van uw woning! Bent u nieuwsgierig naar dit zonnescherm? Kom dan naar onze showroom.

Het Plaza Viva zonnescherm van Weinor biedt de ideale schaduwplek op uw terras. U kunt onbezorgd genieten dankzij het grote scherm. De Plaza Viva is in veel maten beschikbaar tot een maximale afmeting van 30 m2! Zo zorgt u ervoor dat u samen met uw familie en vrienden heerlijk uit de zon kan zitten op een warme zomerdag. Wilt u iets meer genieten van de openlucht? Dan is dit zonnescherm via een afstandsbediening gemakkelijk te openen naar een positie die u wenst. 

Winderig weer

Staat er veel wind op uw terras? Kies dan voor de OptiStretch variant van de Plaza Viva. Bij deze versie is het doek aan alle vier de kanten bijzonder strak gespannen. Bij wind kunnen de randen van van het doek niet op- en neer bewegen. Nog een voordeel hiervan is dat er geen lichtspleten tussen het doek en de zijprofielen zijn. De basis versie van de Plaza Viva is aan twee zijden gespannen. 

Bestand tegen regen

Zit u heerlijk te genieten op uw terras tijdens een zomerse dag, maar dreigt er een bui aan te komen? Dan kunt u gewoon heerljk blijven zitten! U hoeft het zonnescherm niet in alle haast in te draaien. Regenwater loopt betrouwbaar weg. Dit kan omdat het zonnescherm in een minimale hoek gemonteerd wordt. Kan het doek niet in een hoek gemonteerd worden? Dan helpt de optionele telescoopstaander. Met een slinger kunt u deze bij regen omlaagdraaien om de noodzakelijke hoek te bereiken. Daarnaast is het zonweringsdoek vochtafstotend en de banen van het doek zijn waterdicht aan elkaar genaaid. 

Plaza Viva bekijken? 

Bent u benieuwd naar de Plaza Viva van Weinor? Kom deze dan in onze showroom bekijken! Graag geven wij u uitgebreid en vrijblijvend advies over dit zonnescherm. Wilt u nu alvast meer informatie? Ga dan naar de productpagina van deze textieloverkapping