Naar mobiele navigatie

Mistral RitsScreen

Productinformatie

Een screen is dé keus wat zonwering betreft! Deze Mistral RitsScreen is zeer duurzaam en betrouwbaar. Combineer een hoge windbestendigheid met een stijlvol design.

Het mooie van screens is dat u op een perfecte manier fel zonlicht buiten uw woning sluit, maar uw uitzicht blijft, want u kunt gewoon door de screen heen kijken! Daarnaast wordt niet alleen zonlicht geblokkeerd, maar ook warmte wordt gefilterd. Of u nu hoge, lage, brede of smalle ramen hebt, een RitsScreen is passend te maken op ieder raam. Ook zijn ze beschikbaar in veel verschillende modellen zodat de screen altijd bij uw woning past.  

De screens zijn uitermate windvast. Ze dragen namelijk de windklasse vier certificering. Windklasse vier houdt in Beaufort schaal acht met een windsnelheid van 74 kilometer per uur (stormachtig). Er is geen kier, want het zonwerende doek wordt over de gehele lengte van de zijkanten vastgeritst. De screens zijn dus enorm duurzaam en sterk. U hoeft bij een storm niet bang te zijn dat de screens beschadigen. 

Als u uw screens bij Van Braak aanschaft kunt u niet alleen vertrouwen op een kwalitatief product, u krijgt ook zeer goede service. Zo zorgen we ervoor dat de screens vakkundig gemonteerd worden en als u vragen of problemen heeft na de installatie kunt u altijd bij ons terecht. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze screens? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom