Naar mobiele navigatie

Renson Fixscreen

Productinformatie

Windvast tot 120 km/u

Als u op zoek bent naar een goede manier van zonwering voor uw interieur is de buiten doekzonwering van Renson een goede keus. U houdt de felle zonnestralen op een goede manier buiten, terwijl u wel gewoon van het uitzicht kan genieten. De screens van Renson zijn zeer kwalitatief en daarnaast in allerlei kleuren te bestellen. Hierdoor past het scherm altijd bij uw woning en interieur.

Dankzij de Fixscreen technologie zit uw zonwerend doek in iedere positie windvast en behoren klapperende en stukgescheurde doeken tot het verleden. De aluminium zijkappen zorgen voor een nog grotere stabiliteit en geven een esthetische meerwaarde aangezien ze samen met de profielen gelakt kunnen worden. Doordat het doek helemaal afgeritst is, heeft de screen naast een zonwerende functie ook direct een insectenwerende functie. 

De Renson Fixscreen doekzonwering is te installeren op raamoppervlaktes tot maar liefst 22 m2. Zelfs dan behoudt u een strak doek vanwege de windvaste Fixscreen technologie. U hoeft enkel rekening te houden met een maximale hoogte of breedte van 6 meter.