Naar mobiele navigatie

Weinor Pergotex II

Productinformatie

Het cabrio-dak

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling ‘maar ook het openlucht’ gevoel. De Weinor pergola-zonwering PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg en het doek vouwt zich op. Wordt het slechter weer dan stuurt u het vouwdak gewoon weer naar buiten. U zit comfortabel droog zonder uw terras te verlaten.

Heeft u een horecagelegenheid inclusief terras? Wilt u uw gasten kunnen beschermen tegen te fel zonlicht en/of minder goed weer? Dankzij de beschikbare grote afmetingen is de PergoTex II ook ideaal voor de horeca. Wilt u meer informatie? Download dan hieronder de brochure of breng eens een bezoek aan onze showroom. Graag laten we u geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. 

Eenvoudig uit te breiden

Uw PergoTex is eenvoudig uit te breiden met schuifbare glazen wanden. Maar ook geïntegreerde LED verlichting en warmtestralers behoren tot de vele mogelijkheden. Breng een bezoek aan onze showroom. Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.