Naar mobiele navigatie

Weinor Plaza Home / Plaza Pro

Productinformatie

Textiel overkapping

Met de Plaza Home geniet u van de best mogelijke bescherming tegen de zon, wind en regen. De stabiele staanders zorgen voor hoge stabiliteit en windresistentie. De Plaza Home kan worden ingeschoven zoals een zonnescherm en het doek wordt, in gesloten toestand van het scherm, volledig beschermd in de cassette.

Stel uw eigen textiel overkapping samen

Er kan gekozen worden uit een uitgebreide polyster- en acryldoeken collectie waaronder ook de allernieuwste trendkleuren van 2016. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in maar liefst 47 ral kleuren en 9 WiGa trendkleuren structuurlakken. Uw Plaza Home wordt bediend door middel van een elektromotor met wandschakelaar of afstandsbediening. Ook kunnen we uw zonnescherm voorzien van sfeervolle dimbare LED verlichting.

Horeca

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u uw gasten een fijne beschutte plek op het terras bieden? Dan zijn de Weinor Plaza Pro zonneschermen zeer geschikt. De prachtige schermen zijn zeer kwalitatief. Ze beschermen tegen regen bij een hoek van 14 graden en ze zijn ook uit te breiden met windschermen en verticale zonwering.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze prachtige zonneschermen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Graag laten we u geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien van de zonneschermen.