Naar mobiele navigatie

Windscherm aluminium / glas

Productinformatie

Aluminium met glas

Een windscherm is een ideale oplossing voor tuinen en terrassen die veel wind vangen. Met een windscherm van aluminium en glas houdt u gure of harde wind weg van uw balkon of terras. Omdat het scherm bijna volledig uit 5 mm gehard veiligheidsglas bestaat, ontneemt het scherm geen enkel uitzicht.

Met een windscherm kunt u vaak veel langer buiten blijven zitten. U creëert een aangenaam klimaat op uw eigen terras. Het mooie aan deze windschermen van Verano is dat ze in een elektrisch bedienbare uitvoering beschikbaar zijn. Hierbij kunt u het bovenste deel bedienen. Zo kunt u op warme dagen zonder veel wind de schermen naar beneden doen. 

De aluminium profielen van de windschermen zijn leverbaar in de kleuren technisch zilver en antraciet structuurlak. De standaard geleverde voetplaten zijn gemaakt van verzinkt staal.  

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u uw gasten op het terras beschermen tegen de wind? Verano aluminium windschermen met glas zijn ook zeer geschikt voor de horeca. Houd uw gasten op het terras uit de wind met deze prachtige kwaliteitsschermen!