Renson Algarve

Een waterdicht lamellendak met afstandsbediening

Het ultieme buitenleven beleeft u met een aluminium terrasoverkapping. Deze overkapping met aluminium roteerbare lamellen biedt een zonwerend dak dat u heerlijk beschermt tegen zowel fel zonlicht als regen. Op deze manier verlengt u het buitenseizoen! 

De eenvoudige en praktische terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats. U realiseert de ideale lichtinval met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen. 

Bij de ontwikkeling van de Renson Algarve lamellen overkapping is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van afwerking. U kiest een terrasoverkapping naar eigen wens. De constructie laat zich gemakkelijk in de meest uiteenlopende stijlen aanpassen - klassiek, modern of hedendaags. Op die manier vormt ze een elegant en tijdloos verlengstuk van uw woning.

LED-verlichting

Roteerbare lamellen beschermen tegen de zon en bezorgen de gewenste afkoeling en ventilatie. Een ander voordeel is dat het meubilair onder de lamellen wordt beschermd, ook indien de lamellen opendraaien na een regenbui. De lamel is namelijk zo ontwikkeld dat het water afgevoerd wordt in de kolommen. 

Het is mogelijk om de Renson Algarve aluminium terrasoverkapping uit te breiden met LED-verlichting in de lamellen. Zo kunt ook tijdens zomeravonden heerlijk genieten van het buitenleven. 

De voordelen van een Renson Algarve lamellendak;

  • Vrijstaande montage mogelijk
  • Gevelmontage mogelijk
  • Geïntegreerde montage mogelijk
  • De lamellen worden d.m.v. een afstandsbediening bediend
  • Geintegreerde LED-verlichting mogelijk
  • Eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld schuifbare glazen wanden

Bekijk hier de terrasoverkappingen met kantelbare lamellen