Renson Fixscreen

Heerlijk beschut zitten onder uw lamellendak dankzij de geïntegreerde Fixscreens® van Renson.

Houdt u ervan om heerlijk buiten te zitten? Wilt u ook buiten genieten als de zon net een beetje te fel is of als er een harde wind waait? Met het Lamellendak Carmague van Renson in combinatie met de verticale zonwering Fixscreen® realiseert u een extra buitenruimte. Hier bent u beschut tegen zon, regen en wind. En dat terwijl u het zicht naar buiten behoudt! 

Verticale doekzonwering

De unieke eigenschap van de verticale doekzonwering, het glasvezeldoek, zorgt ervoor dat het zicht naar buiten gedeeltelijk behouden wordt. Er zijn heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u altijd een zonwering doek vindt dat goed past bij uw woning. Tevens is het doek eenvoudig te installeren door het unieke Connect&Go® systeem. Er zijn geen kabels of andere attributen nodig. Mede hierom kan het scherm ook eenvoudig gereinigd en verwijderd worden. 

Het doek zit dankzij een ingenieus ritssysteem in elke positie windvast. Zo kunnen de screens zelfs bij harde wind gesloten worden. Bijkomend voordeel is dat de screens insectenwerend werken als u ze gesloten heeft. 

Vrijblijvend bekijken 

Van Braak Zonweren & Buitenleven verkoopt een groot aanbod oplossingen voor zonwering. Zo ook de Renson Fixscreens®. Daarnaast vindt u ook het bijhorende Lamellendak Camargue in ons aanbod. In onze showroom kunt u in het echt ervaren hoeveel licht de screens tegenhouden en hoe heerlijk beschut uw terras kan worden met de combinatie van een lamellendak en een Renson Fixscreen®. 

Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom