Reviews van onze klanten

Van Braak Zonweren & Buitenleven levert al jarenlang met succes producten af bij onze klanten. Maar wat vinden onze klanten eigenlijk van Van Braak? Lees hun reviews hier!

Familie Flim: “Het blijft nu niet alleen binnen koel, ook kunnen we buiten lekker in de schaduw zitten"

De familie Flim woont sinds december in een nieuwbouwhuis in Den Ham. Een woning met een mooie grote pui. “Er schijnt lekker veel licht naar binnen, maar het nadeel is dat het hierdoor snel te warm wordt binnen. Daarom zochten we naar een oplossing om de warmte buiten te houden”, aldus mevr. Flim.

Lees meer

Mevr. Tiecken: zonder zonnescherm kunnen we niet op dit plekje zitten

Meneer en Mevrouw Tiecken zijn al jaren klant bij Van Braak zonweren & buitenleven. Het zonnescherm dat ze een tijd geleden lieten installeren door Van Braak was nu echt aan vervanging toe. "Ik belde Gert van Braak op en toen kwam hij langs met een boek waar alle keuzes en opties instaan en zo konden we direct een nieuw scherm uitzoeken", aldus mevr. Tiecken. 

Lees meer

Mevr. Buitenhuis: ons knikarmscherm werd heel snel geleverd!

De woning van meneer en mevrouw Buitenhuis is nu drie jaar geleden gebouwd. Mevrouw Buitenhuis werkt vanuit huis en doordat de zon steeds de keuken binnenscheen kon ze niet goed werken. Ook liep de warmte te snel op. Het werd tijd om op zoek te gaan naar een kwalitatief zonnescherm. "Mijn man kende het bedrijf Van Braak al en we wisten dat hier kwaliteit geleverd wordt. We hoefden daarom niet verder te kijken", aldus mevr. Buitenhuis.

Lees meer

Mevr. Pullen: het is nu heerlijk koel in huis!

Dhr. en mevr. Pullen uit Heemserveen hebben sinds februari van dit jaar zeer kwalitatieve en mooie windvaste zipscreens van Roma door Van Braak laten monteren. Mevr. Pullen vertelt: “We zijn heel blij met het eindresultaat. We merken nu al dat het op zonnige dagen koeler in huis is dan voordat we de screens hadden. Ook kun je gewoon door de screens naar buiten kijken, dat is heel prettig.”

Lees meer

Mevr. Ringeling: dit zonnescherm had ik jaren eerder moeten ontdekken!

Mevrouw Ringeling uit Dedemsvaart hield de zon in haar tuin tegen met verschillende parasols. Haar man versleepte dan altijd de zware parasolvoet naar de juiste plek in de tuin, maar toen hij overleed en zij zelf niet zwaar kon tillen door ziekte, werd het tijd voor een andere oplossing. Haar kinderen gaven haar de tip om eens naar een zonnescherm te kijken. Inmiddels hangt het scherm en is mevr. Ringeling heel tevreden: "Dit had ik jaren geleden moeten ontdekken."

Lees meer