Rolgordijnen

Sunway | Luxaflex | Verano

Onze rolgordijnen zijn er in tal van mooie stoffen, met rijke structuren en dessins, verschillende transparanties en tientallen kleuren. Kies voor een transparante stof als u veel licht in uw kamer wilt; neem een verduisterende stof voor volstrekte privacy. Tussen deze beide uitersten is er een keuze uit een grote groep semi-transparante en lichtdoorlatende stoffen.

Persoonlijk accent

Uw rolgordijn krijgt een geheel 'eigen gezicht' door de talloze Finishing Options van Luxaflex. Kies uit flonkerende kristallen, decoratieve sierhangers, onderlatten van uiteenlopende materialen, ringen, roedes (met sierknoppen), schulpranden of (contrasterende) biezen.

Bediening

Rolgordijnen zijn licht en gemakkelijk te bedienen, onderhoudsvrij, leverbaar in diverse modellen en verschillende opties voor montage.

Twee unieke stofbehandelingen

Sommige stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan, om ze warmte en licht te laten reflecteren en/of vuil- en vochtwerend te maken. Deze coatings zijn bijzonder nuttige extra's, waardoor u nog meer plezier van uw aankoop hebt!

  • Topar plus - reflecterend, kleurgecoordineerd en vochtafstotend
  • Dust Block - Vuil- en vochtafstotend

Vlamvertragende stoffen

In sommige (openbare) ruimtes is voor raambekleding een vlamvertragende stof wettelijk verplicht. Wellicht een geruststellende gedachte om ook in huis deze stoffen toe te passen.