Rolluiken

Roma | Verano

Degelijk, zonwerend en isolerend

Een rolluik van Van Braak helpt u tot 40% te besparen op uw stookkosten. De aluminium lamellen in onze rolluiken zijn namelijk voorzien van een uitstekende isolerende schuimvulling. Voor u betekent dit:

  • Een uitstekende isolatie.
  • Een prima zonwering.
  • Vermindering van geluidsoverlast.
  • Een goede inbraakbeveiliging.

Kast, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. Naast de gerolvormde kasten levert onze leverancier Roma ook zeer hoogwaardige geëxtrudeerde kasten. De rolluiken zijn verkrijgbaar in een hele reeks aantrekkelijke kleuren; de lak is kras- en slagvast.

Roma Alumino 37, Alumino 44 & Alumino 52 lamel

Voor een maximale levensduur is de Roma Alumino lamel ontwikkeld. De basis bestaat uit hoogwaardig aluminium, is corrosiebestendig en 100% recyclebaar. Door de speciale verbindingen is de dubbelwandige Alumino lamel met oranje isolatie schuimvulling extreem stabiel.  De voordelen op een rij: uitstekend bestand tegen weersinvloeden door UV-licht, hitte, kou en regen.

Bekijk hier de Roma rolluiken

 

Dakraamrolluik | Roma Werso

Als u de zolder als uitbreiding van uw woonruimte gebruikt kunt u met dakramen deze ruimte mooi en effectief van daglicht voorzien. Alleen hoe zit het met zonweren en warme-isolatie? Het Werso dakraamrolluik van Roma is de perfecte oplossing. In gesloten toestand de ideale zonwering & verduistering maar ook in de winter een prima isolatie. Gedeeltelijk geopend bepaalt u zelf de lichtintensiteit in uw vertrek.
Standaard is de Werso voorzien op afstand bediende elektromotor voor optimaal bedieningsgemak. Leverbaar in kleuren die perfect 'matchen' met uw dakraam.

Dakraamrolluik Roma Werso

Bekijk hier de dakraamrolluiken

 

Rolluiken voor schuine ramen | Roma Trendo

De schuine perfectie; het rolluik voor schuine ramen van 10° tot 45° als enkel- of als combinatie rolluik. Verkrijgbaar in een hele reeks aantrekkelijke kleuren; de lak is kras- en slagvast.

Rolluik voor schuine ramen Roma Trendo

Bekijk hier de schuine rolluiken