Somfy: bedien uw zonwering met een app!

Met Somfy wordt uw woning het huis van de toekomst!

Maak van uw woning het huis van de toekomst met Somfy! Met Somfy heeft u altijd een slimme afstandsbediening bij de hand waarmee u bijvoorbeeld uw zonwering, screens of rolluiken kunt besturen! Doordat u alles op afstand kan bedienen creëert u een aangenaam en zorgeloos gevoel. 

Somfy Connexoon bestaat uit 3 apps waarmee u uw huis met uw telefoon kunt bedienen. Zo is er de app Connexoon Window, Connexoon Terrace en Connexoon Acces. 

Connexoon Window

Met deze applicatie voor uw smartphone of tablet kunt u rolluiken en screens op afstand bedienen. Waar u ook ter wereld bent. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezighed met de timerfunctie. Zo kunt u uw huis met een gerust hart verlaten, ook als u voor langere tijd op vakantie gaat! U kunt overal ter wereld de stand van de rolluiken en screens controleren en ze aanpassen! 

Connexoon Terrace 

Zonwering bedienen met uw smartphone, op elke mogelijke plek. U kunt snapshots maken van uw favorietie instellingen zodat u deze met één klik opnieuw kunt gebruiken. Hoe fijn is het dat u het zonnescherm naar beneden kunt laten zakken zonder dat u daarvoor uw stoel uit hoeft te komen. Pure luxe! Ook kunt u op afstand de stand van de zonwering checken. Zo beschermt u uw woning ook op afstand tegen fel zonlicht! 

Connexoon Acces 

Deze app is heel handig om uw garagedeur en poort zo in te stellen dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met 1 klik vanuit uw auto. Ook kunt u deuren op afstand openen voor bezoekers. Bent u niet thuis en twijfelt u of u de garagedeur wel heeft afgesloten? Check het eenvoudig in de app! 

Vragen? 

Bovenstaande drie apps zijn heel makkelijk in gebruik. Ook is het systeem zelf heel eenvoudig te installeren. U sluit de Connexoon aan, installeert de bijpassende app op uw smartphone en u bent klaar om uw producten draadloos te verbinden! 

Wilt u meer weten? Bijvoorbeeld of u Somfy Connexoon ook kunt installeren voor de zonwering producten die u bij ons heeft gekocht? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag meer.