Textiel overkapping

De tuin: uw woonkamer

Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. Ontbijten bij het krieken van de ochtendzon, luieren in de schaduw of met vrienden genieten van een mooie dag.

Plaza Home | Weinor

Met de Plaza Home geniet u van de best mogelijke bescherming tegen de zon, de wind & de regen. Aangezien het weerdak met een grotere hellingsgraad kan worden geïnstalleerd dan een zonnescherm, loopt een regenbui vanaf een hellingsgraad van 14° gecontroleerd af. De weerdaken uit textiel maken een bijzonder grote uitval mogelijk, ongeacht de breedte van de constructie. De reden: de stabiele staanders zorgen voor hoge stabiliteit en windresistentie. Wanneer het weer zich van zijn beste kant toont, kunt u het weerdak gebruiken als zonnescherm.

Bekijk hier de Plaza Home

Plaza Pro | Weinor

De Plaza Pro is uitstekend geschikt als flexibele oplossing voor bescherming tegen zon en slecht weer voor de horeca.

Bekijk hier de Plaza Pro

Lapure - Lagune | Renson

De tuin staat al lang niet meer los van de rest van het huis maar zij vormen samen één geheel. Hierdoor verlangen we ook buiten naar meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier. Buiten zijn wordt buiten leven!

Wanneer men echter over textiel terrasoverkappingen spreekt, denken de meeste mensen meteen aan houten pergola's en picknick tafels. De Renson Lapure & Lagune doorbreken deze opvatting.

Door de keuze van welbepaalde alu-kleuren en/of doeken kan dit product tegen verschillende bouwstijlen geplaatst worden. Zowel bij hedendaagse, klassieke als bij moderne gebouwen kan dit product geïntegreerd worden.

De Renson Lapure & Lagune is een gepattendeerde aluminium constructie met geïntegreerde Renson Fixscreen-technologie waardoor alle screens zeer windvast zijn. Door het specifieke design is de zonwering volledig in de structuur geïntegreerd waardoor het estetisch één geheel vormt. Afhankelijk van het weer kunt u de doeken openen of sluiten. Dankzij de modulaire opbouw is het eenvoudig (ook achteraf) screens te integreren en blijft het mooie design behouden.

Bekijk hier de Lapure / Lagune

PergoTex | Weinor

Het flexibele vouwdak Weinor PergoTex beschermt in gelijke mate tegen zonlicht en regen, net zoals het dak van een cabriolet. Is het dak open geniet u van de zon, dicht beschermt het tegen regen en wind. De zelfdragende constructie houdt stand tegen windbelasting tot windkracht 8. De scheurbestendige, niet doorschijnende en waterdichte pvc-bespanning kan traploos met de motor op- en uitgerold worden. Geschikt voor het overkappen van bijzonder grote oppervlakken tot 7 meter breedte en 6,5 meter uitval.

Bekijk hier de Pergotex II