Van Braak gewoon bereikbaar tijdens afsluiting N34

De N34 tussen de Witte Paal en Hardenberg is van 12 maart t/m 20 april gesloten. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u ook tijdens deze wegafsluiting gewoon bij Van Braak kunt komen.

Let op: we raden u aan uw rit op Google Maps in te voeren voor de meest actuele situatie. 

Vanuit de richting Witte Paal 

Komt u uit de richting van de Witte Paal? Ga dan de paralelweg op. Als u vanuit Ommen komt, gaat u rechts op de rotonde. Komt u vanuit de richting Almelo? Ga dan links op de rotonde. Ga direct rechts voor de carpoolplaats. Via een stoplicht kunt hier door de tunnel rijden om vervolgens op de parallelweg Ommerweg te komen. Rijd helemaal rechtdoor tot nummer 25A. Hier vindt u Van Braak. Onze showroom ligt net voorbij camping De Klimberg. Als u bij het kruispunt met de Lentersdijk niet verder kunt, gaat u hier links de Lentersdijk op. Ga de eerste rechts: de Rheezersveenseweg in. Ga na 1,5 km de Larixweg in. Vervolgens draait u weer naar rechts de Ommerweg op. Van Braak bevindt zich dan na 1,2 km aan de rechterkant. 

 

Vanuit de richting Coevorden/Hardenberg

Komt u vanuit Coevorden of Hardenberg? Neem dan vanaf de N34 bij Hardenberg de afslag richting N343/Hardenberg/Tubbergen/Slagharen. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Koningsspil. Ga na 120m links op de Kruiwiel. Ga na 290m rechtdoor op de Molenseen. Ga na 180m linksaf naar De Riet. Sla na 48m linksaf naar de Afterkampweg. Vervolgens vervolg je na 240m je weg naar de Ommerweg. U vindt Van Braak dan aan deze parallelweg op nummer 25A. Onze showroom ligt vlak voor camping De Klimberg. Het kan zijn dat u nog een stukje om moet rijden omdat ook de parallelweg gedeeltelijk dicht kan zijn. Ga bij het kruispunt met de Larixweg, rechts de Larixweg in. Rijdt door tot een T-splitsing en draai dan naar links de Rheezerveenseweg in. Ga na 1,5 km links de Lentersdijk op. Ga bij de T-splitsing links zodat u weer op de Ommerweg komt. U vindt onze showroom dan al heel snel aan de linkerkant. Vlak na camping De Klimberg.