Verano Levanto

Een overkapping met kantelbare lamellen

De Verano Levanto lamellen overkapping met dubbelwandig kantelbare lamellen heeft een luxe uitstraling. U bepaalt zelf de hoeveelheid zon en schaduw op uw terras. Het terras kan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat onbezorgd gebruikt worden. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen kunt u de perfecte lichtinval en mate van ventilatie realiseren. U kunt spelen met het licht en als u een schaduwrijke plek wilt creëren in uw tuin kan dat binnen enkele seconden. Ook is de overkapping spatwaterdicht als de lamellen gesloten zijn. 

Dankzij de slimme techniek van deze Verano Levanto overkapping kunt u het buitenseizoen in uw tuin echt verlengen. U kunt de overkapping namelijk ook uitbreiden met een glazen schuifwand of een Ritzscreen van Verano. Zo zit u heerlijk beschut in bijvoorbeeld het prille voorjaar of op de eerste dagen van de koelere herfst. U verlengt het buitenseizoen met een heerlijke tuinkamer

De voordelen van een Verano Levanto;

  • Vrijstaande montage
  • Gevelmontage
  • Geïntegreerde montage
  • Bediening d.m.v een afstandsbediening
  • Eenvoudig uit te breiden met glazen schuifwanden of windvaste ritsscreens

Materialen en kleuren

De vrijstaande overkapping is helemaal van aluminium gemaakt. Dit heeft grote voordelen, denk aan het strakke uiterlijk, de lange levensduur, het lichte gewicht, gemakkelijke onderhoud en de stevige constructie. U kunt de levanto laten uitvoeren in alle mogelijke RAL-kleuren of de beschikbare structuurlakken. 

Bekijk hier meer over de aluminium terrasoverkappingen