Weinor Cassita II

Slank en minimalistisch design

Houdt u van het buitenleven en vindt u het heerlijk om tijdens mooie dagen op uw terras te vertoeven? Tegenwoordig kan dan een goed zonnescherm niet ontbreken. Er zijn heel veel verschillende zonneschermen en het knikarmscherm is een van die soorten. Maar ook binnen de knikarmschermen is er weer veel keuze.

Specificaties

  • Cassettescherm - doek en techniek optimaal beschermd
  • Opionele LED-verlichting
  • Breedte x uitval (max.) 5,5 m x 3 m
  • 47 standaard framekleuren & 9 structuurlakken
  • LongLife knikarmen

De Cassita II heeft een ultra slank design en met haar strakke lijnen biedt Cassita II/LED de perfecte aanvulling op de moderne woontrends. Dit terrasscherm is geschikt voor de meeste terras-afmetingen, hij wordt ook wel het juweel onder de zonnescherm cassettes genoemd. Het knikarmscherm biedt de perfecte overeenkomst met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technologische innovaties. 

LongLife knikarm - 10 jaar garantie

 

De Weinor LongLife arm is bijzonder stil in gebruik. Licht van gewicht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een perfecte doekspanning.

Met LED-verlichting - inclusief lange uren op het terras

Verheug u op warme zomeravonden op uw terras. De Cassita II LED zorgt voor aangename verlichting. De lichtlijst kan qua kleur op de cassette worden aangepast. De verlichting is ook bijeen ingeschoven zonnescherm te gebruiken en is met een levensduur van 30.000 uren bijzonder energie-efficieënt. 

Bekijk de knikarmschermen hier

Profiteer van de aantrekkelijke aanbieding en ontvang bij aankoop van een Cassita II een gratis weinor BiConnect handzender, bestaande uit een handzender BiEasy 5M zilver incl. ontvanger ter waarde van € 269,=