Weinor Opal Design II

Een zonnescherm uit de topklasse

Op een zonnig terras kan een mooi en kwalitatief zonnescherm eigenlijk niet meer ontbreken. Als de zon op haar krachtigst is, is het fijn om voor schaduw te kunnen zorgen. Met de Weinor Opal Design II kan dat heel goed. Deze knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor grote oppervlakten. Zo kunt u met deze zonwering op elk moment een schaduwplekje creëren. 

Specificaties

  • Cassettescherm - doek en techniek optimaal beschermd
  • Twee design awards
  • Optionele LED-verlichting
  • Breedte x uitval (max.) 12 m x 4 m
  • Volant Plus mogelijk
  • 155 doekdessins, 47 standaard framekleuren & 9 structuurlakken
  • LongLife knikarmen

Dankzij de moderne technologie en het mooie design van dit zonnescherm behoort de Weinor Opal Design II tot de topklasse. Het scherm is ontwikkeld voor grote oppervlakten.

Geïntegreerde LED-verlichting - 30.000 uur meer helderheid

Naar wens is de cassette met geïntegreerde LED-spotjes verkrijgbaar. De zuinige LED-spotjes kenmerken zich door een laag energieverbruik en met zijn BiConnect besturing traploos te dimmen.

LongLife knikarm - 10 jaar garantie

 

De Weinor LongLife arm is bijzonder stil in gebruik. Licht van gewicht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een perfecte doekstand.

Volant Plus en LED-verlichting

U kunt de Opal Design II uitbreiden met de Volant Plus. Dit is een geïntegreerde verticale zonwering die goede bescherming geeft tegen de zon, verbinding en inkijk. Een ideale uitbreiding als u bijvoorbeeld last heeft van het zonlicht van de ondergaande of opkomende zon. Het is ook mogelijk om de Opal Design II te voorzien van LED verlichting. Deze verlichting verspreidt sfeervol warmwit licht zodat u ook als het donker wordt nog heerlijk genieten op uw terras.