Weinor Plaza Home

Een windvaste textiel overkapping

Bij Van Braak Zonweren & Buitenleven vindt u een groot aanbod verschillende soorten zonneschermen. Welk soort bij uw woning past hangt af van een aantal praktische feiten en natuurlijk uw persoonlijke wensen. Een textiel overkapping is ideaal als uw gevel bijvoorbeeld niet sterk genoeg is voor een zonnescherm. Maar ook alleen al vanwege zijn prachtige design is een textiel overkapping een zeer goede keus. 

Betrouwbaar

Wilt u een betrouwbare bescherming tegen zon en wind? Is uw gevel niet sterk genoeg voor een zonnescherm? Dan is de Weinor Plaza Home textiel overkapping voor u de juiste keuze. Het textieldak kan worden ingeschoven zoals een zonnescherm. De terrasoverkapping is bijzonder goed geschikt voor terrassen met veel windbelasting en vanaf 14 graden hoek, bescherming tegen lichte regen.

Rechtlijnig en puur in zijn functie: de uitschuifbare terrasoverkapping Weinor Plaza Home biedt met de solide staanderconstructie betrouwbare zonwering op plaatsen met meer wind. En de Plaza Home Sunset met volautomatische instelbare doekhelling beschermt ook tegen een laagstaande zon. 

De voordelen van een Weinor Plaza Home;

  • Voorzien van stabiele staanders en duizenden malen bewezen techniek van de serrezonwering WGM 2030
  • De slimme mechaniek zorgt voor een permanent strak doek
  • Een nauwkeurige en soepele loop
  • Geïntegreerde LED-verlichting mogelijk