Aluminium lamellendak

Renson en Verano

Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat niet meer los van het huis, beide vormen één geheel. Met een aluminium lamellendak wordt buiten zijn, buiten leven!

Renson Algarve | Algarve Roof

Deze eenvoudig ogende en praktische aluminium terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen.

  • De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150° roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst. De bediening geschiedt door middel van een Somfy afstandsbediening.
  • In gesloten toestand vormen de lamellen een waterwerend dak. Door middel van een afvoergoot wordt het regenwater naar de kolommen afgevoerd.
  • Door zijn elegante, lichte vormgeving en beschikbaarheid in alle RAL kleuren, past de Algarve bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek of modern.

Lees meer over de Renson Algarve

Renson Camargue

De Camargue is een innoverende overkapping met een lamellendak, dat langs alle zijden afgesloten kan worden door windvaste geïntegreerde Fixscreens, glazen schuifwanden, Loggia schuifpanelen of een combinatie hiervan.

  • Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen zoals u dat wenst. De lamellen kunnen eenvoudig bediend worden door een Somfy handzender. In gesloten toestand is het waterwerend. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd.
  • Door het toevoegen van zijelementen ontstaan talloze mogelijkheden. Windvaste, gemotoriseerde Fixscreen zonweringen zijn beschikbaar in een 50-tal kleuren. Men kan glazen deuren integreren, ook in combinatie met geïntegreerde Fixscreens. Een andere mogelijkheid bieden de Logia schuifpanelen. Deze kunnen voorzien worden van hetzelfde doek als de sceens, van WRCeder- en aluminium lamellen.
  • De Camargue is leverbaar in twee bouwtype's; vrijstaand en gevelmontage. Voor het overkappen van grotere oppervlakten kan de Camargue gekoppeld worden.

Lees meer over de Renson Camargue

Verano Levanto 

De Levanto is een elegant lamellendak met kantelbare lamellen. Die lamellen openenen sluiten met slechts één druk op de knop. Ideaal is dat het lamellendak spatwaterdicht is als u de lamellen sluit. Zo kunt u tijdens een buitje toch heerlijk buiten blijven! 

  • De breedte van het lamellendak Verano Levanto varieert van 3 tot 7 meter. U kunt met stappen van een halve meter zelf bepalen hoe breedt het dak moet worden.
  • Het lamellendak heeft een uitval van maximaal 4,90 meter.
  • De aluminium palen van de Verano Levanto zijn 2,50 meter hoog.  

>>> Bekijk hier de lamellendaken