De top 3 tuintrends voor 2017

10-02-17 | Haal binnen naar buiten

Het is nog maar februari maar toch zullen er al veel mensen uitkijken naar het voorjaar. Dan trekken we met elkaar weer massaal naar buiten om te genieten van onze fijne en mooie tuinen. Wat doet u om van uw tuin een fijne plek te maken? Van Braak Zonweren & Buitenleven geeft u dé 3 tips voor buitenleven in 2017.

1: Binnen buiten tuin

Buiten naar binnen halen, een trend die vorig jaar ook al aanwezig was. Ook dit jaar neemt deze trend weer toe in populariteit. Hoe heerlijk is het om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven gevoel? U kunt natuurlijk veel planten in huis halen, maar u kunt ook uw woonkamer verlengen richting de tuin.

Wel eens gehoord van een tuinkamer? Maak een prachtige extra kamer richting uw tuin. Deze kamer kan helemaal van glas zijn zodat u zo goed als buiten zit. Met een tuinkamer hoeft u niet meer te wachten op mooi weer voordat u buiten kunt genieten, u heeft het hele jaar het gevoeld dat u buiten zit.

2: Natuurlijke tuin

Een belangrijke trend is de natuurlijke tuin. Natuurlijk zijn er nog strakke en moderne tuinen, maar we gaan steeds meer tuinen zien waar verschillende planten door elkaar leven. Er is ruimte voor veel groen. Belangrijk is dat alle onderdelen van de tuin in harmonie met elkaar zijn. Het gebruik van natuurlijke materialen versterkt dit.  Zo is het gebruik van hout in de tuin nog altijd populair. Denk hierbij aan een prachtige houten overkapping.

3: Een tuin om in te ontspannen 

Steeds meer mensen kiezen voor de aanleg van een tuin die weinig onderhoud nodig heeft. Het is belangrijk dat we vooral kunnen genieten van het buitenleven zonder dat we elke week in de tuin moeten werken. De tuinoverkappingen, tuinkamers en glaswanden zorgen er allemaal voor dat u heerlijk kunt genieten van uw tuin. Alle materialen die wij gebruiken bij de realisatie van het echte buitenleven gevoel zijn van zeer goede kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.

Bezoek onze showroom!

Wilt u nog meer weten over trends? Bent u benieuwd naar onze prachtige tuinkamers? Kom dan langs in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van trends.