Elektrische bediening

Somfy

Of het nu gaat om terraszonwering, een rolluik, knikarm zonnescherm, een uitvalscherm of een ander type automatische zonwering of rolluik voor buiten; met een simpele druk op de knop bewegen alle elektrische zonweringen individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie.

Waar wordt de motor geïnstalleerd?

De buisvormige motor wordt volledig ingebouwd in de oprolbuis van uw zonwering of rolluik. De 230 V motor wordt in werking gesteld via een schakelaar, afstandsbediening of via automatisering (zon-, regen- en/of windsensoren)

Voor elk type zonwering en rolluik de juiste motor!

Motoren hebben specifieke eigenschappen die voor elk type zonwering of rolluik van toepassing zijn. Laat u daarom uitgebreid informeren door ons.

De nieuwste generatie draadloze automatisering voor zonwering en rolluiken;

Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol®, dat is de radiografische techniek die het mogelijk maakt te ‘communiceren’ met verschillende comfortproducten in uw huis volgens het 2-weg principe: u geeft met een druk op de knop een signaal naar bijv. een zonnescherm. De afstandsbediening laat meteen het resultaat van uw opdracht zien of horen.

Somfy en partners

Samen met verschillende partners zoals Velux, Honeywell, Niko en KFV wordt het assortiment producten wat in huis op afstand bediend kan worden steeds verder uitgebreid. De technologie io-homecontrol® is het gezamelijk protocol wat werkt op dezelfde golffrequentie maar waar elke producent haar eigen productlijn op kan afstemmen.

Bedienen met smartphone of tablet via de Somfy Tahoma box en internet

Maar Somfy gaat nog een stap verder... Het is nu zelfs mogelijk dat u uw hele huis kunt controleren, waar ter wereld u ook bent. Aan het strand of op uw vakantieadres. In uw favoriete restaurant of op de boot. U communiceert simpelweg met uw huis door middel van uw smartphone, tablet of laptop. Wilt u bijvoorbeeld iemand toegang geven tot uw garage maar u bent niet thuis? Vanaf uw smartphone is dit zo in werking gezet. En het aardige is: het vergt slechts de investering van één simpel kastje, de Tahoma®. Die maakt het draadloos communiceren met u en uw comfortabele woning voortaan uiterst eenvoudig via internet.

De toekomst met Home Motion in de basis

En zo wordt uw huis steeds meer het huis van de toekomst. Home Motion by Somfy maakt de digitale communicatie mogelijk tussen u en uw huis. Onafhankelijk van weersomstandigheden, tijd, plaats en van welke producten ook in huis. Het later toevoegen van nieuwe producten en functionaliteiten aan het systeem is bijna kinderspel geworden. Voor u betekent dit vrijheid van bedienen en toch altijd de controle behouden waar u ook bent!