Garagedeuren

Een mooie deur maakt uw garage compleet

Een garagedeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kanteldeur

Model Rees is de echte klassieker in ons assortiment. Een degelijke solide deur die tegen een stootje kan. Ook leverbaar met een 90 cm brede loopdeur.

Bekijk hier de kanteldeuren

 

Easyport ISO 20

Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen is de Easyport een ideale oplossing. De garagedeur is voorzien van 20 mm dikke sandwichpanelen welke een uistekende isolatiewaarde hebben. De Easyport wordt standaard voorzien van een driepuntsslot op de loopdeur en een tweepuntsvergrendeling op het deurblad.

Bekijk hier de Easyport

 

Sectionaaldeur ISO 20

Thermisch geïsoleerd voorzien van 20 mm dikke isolatie, fluisterstil én prettig geprijsd.

Bekijk hier de sectionaaldeur ISO 20

 

Sectionaaldeur ISO 45

De top in garagedeuren! Dubbelwandige stalen secties voorzien van 45 mm dikke isolatie. Door de afdichting rondom bereikt deze deur een uitstekende warmte-isolatiewaarde die zelfs nog 20% hoger ligt dan de ISO 20 . Hiernaast is deze deur ook leverbaar met ingebouwde loopdeur.

Bekijk hier de sectionaaldeur ISO 45

 

Zijwaartse sectionaaldeur

De geïsoleerde zijwaartse garagedeur is heel geschikt voor mensen die geregeld de auto naar binnen rijden, maar ook een loopdeurfunctie op prijs stellen. Het grote voordeel van dit type garagedeur is dat de deur opgeschoven kan worden in iedere gewenste stand.

Bekijk hier de zijwaartse sectionaaldeur

 

Openslaande deuren | DuoPort

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Met een Duoport heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw hele garagedeur geopend wordt, als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.
Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak. De deur is verkrijgbaar in diverse designs; woodgrain, glad, Satin Grey of Golden Oak. Tevens leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren.

Bekijk hier de DuoPort

 

Rolpoort Rolento

Bekijk hier de rolpoort Rolento

 

Novomatic

Geniet van comfort en zekerheid. De Novomatic van Novoferm is de perfecte aandrijving voor sectionale garagedeuren en kanteldeuren. Ook geschikt voor garagedeuren van andere leveranciers.

De eigenschappen;

  • soft-start en soft-stop
  • afstandsbediening met wisselcode
  • 2-kanaals handzender
  • zeer stille aandrijftechniek
  • binnenverlichting
  • spaarschakeling
  • 2 jaar garantie

Novoport

Het Novoport aandrijvingssysteem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook praktisch. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafon, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. In iedere individuele situatie wordt het Novoport aandrijvingssysteem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd.