“Het blijft nu niet alleen binnen koel, ook kunnen we buiten lekker in de schaduw zitten"

De familie Flim woont sinds december in een nieuwbouwwoning in Den Ham. “We wonen in een huis met een mooie grote pui. Er schijnt lekker veel licht naar binnen, maar het nadeel is dat het hierdoor wel snel warm wordt in huis. Daarom zochten we naar een oplossing om de warmte buiten te houden”, aldus mevr. Flim.

In de nieuwbouwwijk hoorde de familie al veel goede verhalen van buren over Van Braak zonweren & buitenleven. “We hadden daardoor direct een goed gevoel bij Van Braak."

Mevr. Flim: "Na op de website van Van Braak te hebben gekeken leek een screen ons wel wat. Mijn man is zonder afspraak naar de winkel gereden en is direct goed geholpen. Een medewerker vertelde ons dat een screen zeker alle warmte buiten de deur houdt, maar wij zelf dan niet meer makkelijk van binnen naar buiten kunnen door de schuifdeur. Hij raadde dan ook een knikarmscherm aan en gaf ons twee opties met een prijsopgave.”

Weinor Cassita

"Vervolgens hebben we samen een afspraak gemaakt in de showroom, want we wilden de opties natuurlijk met eigen ogen bekijken. We kozen uiteindelijk voor de Weinor Cassita knikarmscherm met windbeveiling en een waterdicht doek. Kort daarop kwam een medewerker langs om de pui te meten en nog geen drie weken later hing het scherm er.

Uiteindelijk zijn we erg blij met het advies voor het knikarmscherm. Want nu blijft het niet alleen binnen koel, maar kunnen we ook buiten lekker in de schaduw zitten met onze drie kinderen!”

Vertrouwen

Ook over de service is mevrouw Flim tevreden. “Er was één klein vervelend dingetje. Als het waaide hoorde je soms een klein klikje. We hebben Van Braak gebeld maar op het moment dat er iemand kwam kijken hoorde je natuurlijk niks. Dat zul je altijd zien. Zodra we het geluid weer horen kunnen we echter direct bellen en komt er iemand langs om het op te lossen.

Dat is ook waarom wij gekozen hebben voor Van Braak. Het is een bedrijf uit de buurt, je hebt er een gezicht bij. Dat wekt vertrouwen. En dat vertrouwen blijkt dus ook gegrond.”