Horeca oplossingen

Verleng uw terrasseizoen!

Uw terrasseizoen vervroegen en verlengen?

Zonwering horeca

Met een flexibele overkapping bepaalt u zelf of u uw gasten in het zonnetje zet of heerlijk in de schaduw tijdens warme zomerdagen. Extra voordeel is dat u bij een bui uw gehele terras snel kan overdekken. Mooie windschermen van glas maken het plaatje compleet. Met deze goede beschutting kunt u uw gasten al snel een aangename plek buiten bieden. Zo kunnen ze al in het vroege voorjaar van de eerste zonnestralen genieten en ook is het bij u op het terras nog heerlijk tijdens een zachte herfstdag. Nieuwsgierig? Hieronder laten we de verschillende mogelijkheden zien. 

Aantrekkelijk terras

Als ondernemer weet u dat een aantrekkelijk terras zeer belangrijk is. Door te investeren in een terrasoverkapping maakt u het terras minder weersafhankelijk. U kunt hierdoor zeven maanden per jaar comfortabel plaats bieden aan uw gasten. Van Braak levert verschillende soorten overakappingen. Zo zijn er overkappingen van waterdicht PVC doek, acryldoek of polyesterdoek. Natuurlijk kunnen de overkappingen in verschillende maten en kleuren geleverd worden. 

Weinor PergoTex Overkapping

De Weinor Pergotex is een flexibele textiel terrasoverkapping voorzien van waterdicht PVC doek. Door de zeer solide constructie geschikt voor afmetingen van 7 meter breed tot een uitval van 6,5 meter en daarmee dus ideaal voor de horeca. U kunt dus uw gehele terras bedekken met deze prachtige schermen. Dit prachtige zonnescherm is zeer goed uit te breiden met schuifbare glazen wanden. Ook geïntegreerde LED verlichting en warmtestralers behoren tot de vele mogelijkheden. U kunt de overkapping geheel automatisch en eenvoudig bedienen dus u kunt altijd snel handelen als u uw gasten wilt beschermen tegen een bui of fel zonlicht. 

>>> Klik hier voor meer informatie

Verano windscherm met glas

Onze windschermen voor horeca met glas zorgen voor een transparante entree van uw terras. In combinatie met een overkapping kunnen uw gasten al tijdens de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar heerlijk buiten genieten van een vers kopje koffie of een heerlijke lunch, maar ook tijdens een snel afkoelende nazomeravond kan er nog heerlijk buiten genoten worden. Hiermee vervroegt en verlengt u het terrasseizoen en zorgt u voor een aanzienlijke verlenging van het buitenseizoen.

>>> Klik hier voor meer informatie

Weinor Plaza Pro overkapping

De Weinor Plaza Pro is een flexibele overkapping voorzien van acryldoek of polyesterdoek. De solide constructie is geschikt voor afmetingen van 5 meter breed tot een uitval van 6 meter. Vanwege deze grootte zijn de Weinor Plaza Pro terrasoverkappingen zeer geschikt voor uw horecaterras. Het doek beschermt niet alleen tegen zonlicht, maar ook tegen wind en regen. Hierdoor kunnen uw gasten tijdens een zomerse bui gewoon heerlijk buiten blijven zitten. Ook kunt u deze terrasoverkapping uitbreiden met windschermen en verticale zonwering

>>> Klik hier voor meer informatie

Vuurtafel / buitenhaard

Als u het terrasseizoen nog meer wilt verlengen en zonneschermen en windschermen zijn niet genoeg dan kunt u ook sfeervolle vuurtafels of buitenhaarden plaatsen. Zo'n buitenhaard biedt heel veel sfeer en warmte en heeft daarnaast een enorme aantrekkingskracht op uw gasten. In de beschutting van stevige glazen windschermen zitten uw gasten er heerlijk behaaglijk bij. Zelfs in de winterzon! Bent u benieuwd naar de buitenhaarden? Breng dan een bezoek aan onze showroom!  

Wilt u meer weten over een terrasoverkapping horeca? Vul dan hieronder uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.