Knikarmschermen

Weinor | Verano

Prachtige terrasschermen met vrije doorloop.

Knikarmschermen zorgen voor het ware vakantiegevoel. Heerlijk onderuit in een luie stoel onder het terrasscherm genietend van uw tuin. Er is keuze uit een armuitval van 200, 250, 300, 350 of zelfs 400 cm. Door de vrije doorloop heeft u een heerlijk overdekt terras.

Acryl- en polyesterdoeken

Voor de doeken geldt een bijna onuitputtelijke keuze uit effen kleuren, streepdessins en fantasie motieven. Het weefsel is van duurzame, zware kwaliteit (300 gram per m2), en zowel vochtbestendig als rot- en schimmelvrij, luchtdoorlatend, en vet- en vuilafstotend. Het is UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.

Profielen in kleur

Het frame van de knikarmschermen is leverbaar in vele RAL-kleuren.Cassette uitvoering

Cassette uitvoering

Cassette-knikarmschermen kenmerken zich door hun elegante design, ultramoderne techniek en een optimaal bedieningscomfort – zij zijn de topmodellen onder de terraszonneschermen. Doek en techniek liggen in ingelopen toestand optimaal beschermd in de cassette.

Hellingshoek

Afhankelijk van het type knikarmscherm is de hellingshoek traploos door ons in te stellen;

Ceyenne_hellingshoek.JPG

Hellingshoek van 0° t/m 40°

Corsica_hellingshoek.JPG

Hellingshoek van 5° t/m 30°

LongLife armen

Zonweringfabrikant Weinor voorziet alle knikarmschermen van LongLife armen. Deze armen zijn bijzonder licht en gemaakt van gesmeed aluminium i.p.v. gegoten aluminium en daardoor onverwoestbaar. De fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar spreekt dan ook voor zich.

Bekijk de knikarmschermen