Mevr. Buitenhuis: "Ons knikarmscherm werd heel snel geleverd!"

De woning van meneer en mevrouw Buitenhuis is nu drie jaar geleden gebouwd. Mevrouw Buitenhuis werkt vanuit huis en omdat de zon steeds de keuken binnenscheen kon ze niet goed werken. Ook liep de warmte binnen snel op. Het werd tijd om op zoek te gaan naar een kwalitatief zonnescherm. "Mijn man kende het bedrijf Van Braak al en we wisten dat hier kwaliteit geleverd wordt. We hoefden daarom niet verder te kijken", aldus mevr. Buitenhuis.

Voordat meneer en mevrouw Buitenhuis een zonnescherm hadden deden ze bij mooi weer vaak de inbetweens dicht. Mevr. Buitenhuis vertelt: "Dit was eigenlijk heel jammer, want we hebben een mooi uitzicht. We hebben ook een parasol gehad, maar die waaide regelmatig om. We wonen aan het kanaal, dus er staat best wat wind." Het werd tijd om door te pakken. "Mijn man kende vanuit zijn werk het bedrijf Van Braak al en dus moest ons zonnescherm daar vandaan komen. We wisten dat hier kwaliteit geleverd wordt", vertelt mevr. Buitenhuis. 

Eenmaal in de showroom van Van Braak bleek de keuze eindeloos. "We wisten van te voren niet precies wat we wilden, want we wisten ook niet wat er allemaal kon. Natuurlijk had ik al wel wat gegoogeld, maar ook zijn we goed geholpen in de showroom. We kregen uitleg over de verschillende materialen en al snel was de keuze gemaakt." Het Weinor knikarmscherm past precies op het stuk muur boven het terras en ook is dit scherm sterk genoeg. Op het terras van dhr. en mevr. Buitenhuis staat namelijk best wat wind. 

Snelle levering en montage

Mevr. Buitenhuis: "In de showroom werd ons verteld dat er zes weken levertijd op het scherm zat, maar het knikarmscherm kwam sneller binnen dan verwacht. Ook verliep de montage van het scherm heel vlot. In een ochtend hing alles. Ook heeft de monteur nog even uitgelegd hoe alles werkte. Al is dat niet zo ingewikkeld, want met een knop kun je het scherm omhoog en omlaag laten gaan. Maar het is wel netjes." 

"We zijn heel tevreden met ons zonnescherm. Al hebben we nog niet zoveel zonnige dagen gehad helaas", sluit mevr. Buitenhuis af.