Mevr. Ringeling: dit zonnescherm had ik jaren eerder moeten ontdekken!

Mevrouw Ringeling uit Dedemsvaart hield de zon in haar tuin tegen met verschillende parasols. Haar man versleepte dan altijd de zware parasolvoet naar de juiste plek in de tuin, maar toen hij overleed en zij zelf niet zwaar kon tillen door ziekte, werd het tijd voor een andere oplossing. Haar kinderen gaven haar de tip om eens naar een zonnescherm te kijken. Inmiddels hangt het scherm en is mevr. Ringeling heel tevreden: "Dit had ik jaren geleden moeten ontdekken."

De kinderen van mevrouw Ringeling uit Dedemsvaart tipten haar over een zonnescherm. Het lukte niet meer om de parasolvoeten zelf te verslepen en ook was het erg onhandig dat de parasols steeds in de schuur stonden. "Ik ging nadenken over bij wie ik een zonnescherm kon kopen en al snel dacht ik aan Van Braak. Omdat dit bedrijf al zolang bestaat, had ik er een erg vertrouwd gevoel bij. Mijn man en ik fietsten er wel eens langs en de uitstraling van het bedrijf leek goed." 

Mevr. Ringeling belde naar Van Braak en al snel kwam er iemand alles opmeten bij haar thuis. "Ik had een paar eisen. Zo moest de achterdeur gewoon open en dicht kunnen en ook wilde ik dat mijn droogmolen onder het scherm zou passen. Daarnaast hadden we nog te maken met de garagedeur. Die mag natuurlijk niet geblokkeerd worden als het zonnescherm naar beneden is", vertelt mevr. Ringeling. Er werd met alles rekening gehouden en al snel kon het scherm gemonteerd worden. 

"De monteur ging erg netjes te werk", vertelt mevr. Ringeling. "Hij moest ook nog in de slaapkamer zijn voor het aanleggen van de bediening. Daarna heeft hij keurig stofgezogen. Ik kon niet zien dat er gewerkt was. Ook het scherm zelf is heel netjes gemonteerd. Nu het scherm hangt, vind ik het heel jammer dat ik het gemak van het mooie zonnescherm niet eerder ontdekt heb. Tijdens de mooie dagen de afgelopen maand heb ik er zeker al onder gezeten en ik kan me niet beter wensen!" 

Technische details Knikarmscherm Verano Ipanema

  • Bediening: elektromotor
  • Afmeting: 5500 x 2500 mm
  • Profielen: technisch zilver
  • Kleur doek: Dickson 8226