Mevr. Tiecken: "Zonder zonnescherm kunnen wij echt niet op dit plekje zitten"

Meneer en Mevrouw Tiecken zijn al jaren klant bij Van Braak zonweren & buitenleven. Het zonnescherm dat ze een tijd geleden lieten installeren door Van Braak was nu echt aan vervanging toe. "Ik belde Gert van Braak op en toen kwam hij langs met een boek waar alle keuzes en opties instaan en zo konden we direct een nieuw scherm uitzoeken", aldus mevr. Tiecken.

Op de plek waar nu een zonnescherm hangt in de tuin van meneer en mevrouw Tiecken kun je op een zonnige dag echt niet zitten zonder scherm. Mevr. Tiecken: "Het is daar dan veel te warm. Ons oude scherm was aan vervanging toe en het was voor ons logisch om bij Van Braak uit te komen. We gaan voor alles op het gebied van zonweren naar Van Braak. We hebben onlangs ook nieuwe rolluiken bij hem gekocht en dat bevalt gewoon goed." 

Als vaste klant belde mevrouw Tiecken Gert van Braak op. "Ik vertelde hem dat we graag een nieuw zonnescherm wilden kopen en al snel kwam hij bij ons thuis langs met een boek waarin alle kleuren en opties stonden. Dat is heel prettig. We zochten een mooie kleurencombinatie uit en ook besloten we voor een elektrisch bedienbaar scherm te gaan. Ons oude zonnescherm moesten we nog met de hand naar beneden en boven draaien."

Weinor Cassita

Meneer en mevrouw Tiecken kozen voor het Weinor Cassita knikarmscherm met een breedte van 350 cm, uitval 250 cm. Het scherm wordt bediend door middel van een elektromotor. De profielen hebben de kleur Sparkling Iron Effect met de codes WT029/70786 en het polyester doek is Weitex 6-385. 

Goede montage 

"De levertijd op het nieuwe zonnescherm was 6 weken, dat vonden we wel wat lang. We konden er prima op wachten hoor! We hadden een specifieke kleur uitgezocht en dan moet het scherm op maat gemaakt worden. Logisch dat het dan iets langer duurt. Toen het scherm geleverd werd, is het heel netjes gemonteerd. Ze beloofden nog een keer langs te komen als het scherm niet laag genoeg hing. Dit bleek het geval en ze kwamen netjes als beloofd nog even terug om het scherm bij te stellen." 

Mevr. Tiecken vertelt dat ze nu heerlijk in de tuin kunnen zitten onder het nieuwe scherm. "Als we hier geen zonnescherm hebben kun je er echt niet zitten, dan is het te warm. Ook zijn we heel blij dat het scherm elektrisch bedienbaar is. We drukken gewoon op een knop en hoeven niet meer met de hand te draaien. We zijn er heel blij mee en raden Van Braak dan ook bij iedereen aan!"