Mevrouw Pullen: Het is nu heerlijk koel in huis!

Dhr. en mevr. Pullen uit Heemserveen hebben sinds februari van dit jaar zeer kwalitatieve en mooie windvaste zipscreens van Roma door Van Braak laten monteren. Mevr. Pullen vertelt: “We zijn heel blij met het eindresultaat. We merken nu al dat het op zonnige dagen koeler in huis is dan voordat we de screens hadden. Ook kun je gewoon door de screens naar buiten kijken, dat is heel prettig.”

Voordat meneer en mevrouw Pullen de screens hadden, gebruikten ze hun rolgordijnen als zonwering. Mevr. Pullen vertelt: “Ook al hadden we de rolgordijnen dicht op een zonnige dag, het was dan nog steeds warm in huis. We vonden het ook jammer dat je met de dichte rolgordijnen compleet afgesloten bent van buiten.”

Toen de zoektocht naar zonwering startte was het voor dhr. en mevr. Pullen logisch om naar Van Braak te gaan. “We wonen op slechts drie kilometer van de showroom en kennen Van Braak dus goed. Het is helemaal niet bij ons opgekomen om bij een ander te gaan kijken.”

Perfecte kleur en elektrische bediening

Mevr. Pullen vertelt verder: “We hebben in een vorig huis gewone zonneschermen gehad, maar daar moest je echt onderdoor kijken. Gert liet ons de screens zien. Ideaal dat je daar gewoon doorheen kan kijken! We zijn ook goed geholpen bij het uitkiezen van de kleur. Zo kwam Gert bij onze woning kijken en toen wist hij direct welke soort grijs we moesten kiezen voor de screens.”

De screens aan de woning in Heemserveen zijn elektrisch op afstand te bedienen. Een functie die meneer en mevrouw Pullen eerst niet nodig vonden, maar daar kwamen ze toch op terug. “Het leek ons wel net zo makkelijk. We worden ook een jaartje ouder. Nu kunnen we vanuit onze luie stoel de screens openen of sluiten. Heel handig!”

Buiten genieten van de zon

De Roma zipscreens hangen sinds februari en mevrouw Pullen merkt nu al dat het koeler in huis is dan voordat ze de screens hadden. “Je sluit de zon misschien wel een beetje buiten, maar het is niet fijn als het heel warm in huis is. Als je van de zon wilt genieten moet je gewoon maar naar buiten gaan!” lacht mevrouw Pullen.