Nieuws

Hieronder ziet u al het nieuws van Van Braak Zonweren & Buitenleven

Bedien uw zonwering met een app! 

Maak van uw woning het huis van de toekomst met Somfy! Met Somfy heeft u altijd een slimme afstandsbediening bij de hand waarmee u bijvoorbeeld uw zonwering, screens of rolluiken kunt besturen! Doordat u alles op afstand kan bedienen creëert u een aangenaam en zorgeloos gevoel. 

Lees meer 

Nieuw in de showroom: Pergola zonnescherm Plaza Viva van Weinor

Vanaf nu in onze showroom: de textieloverkapping Plaza Viva van Weinor. Dit zonnescherm is uniek, want hij zorgt niet alleen voor een heerlijke schaduw op uw terras. Het scherm beschermt ook tegen wind en regen. Het strakke en stijlvolle design past goed bij elke gevel. Daarnaast is het doek beschikbaar in heel veel kleuren en designs. Zo past dit prachtige pergola zonnescherm altijd goed bij de gevel van uw woning! Bent u nieuwsgierig naar dit zonnescherm? Kom dan naar onze showroom.

Lees meer

Klantreview: mevr. Ringeling

Mevrouw Ringeling uit Dedemsvaart hield de zon in haar tuin tegen met verschillende parasols. Haar man versleepte dan altijd de zware parasolvoet naar de juiste plek in de tuin, maar toen hij overleed en zij zelf niet zwaar kon tillen door ziekte, werd het tijd voor een andere oplossing. Haar kinderen gaven haar de tip om eens naar een zonnescherm te kijken. Inmiddels hangt het scherm en is mevr. Ringeling heel tevreden: "Dit had ik jaren geleden moeten ontdekken." 

Lees meer

Geslaagd Open Huis weekend bij Van Braak

Om te vieren dat onze showroom volledig verbouwd is, hielden we in het weekend van 6, 7 en 8 april een groot open huis. Het was drie dagen ontzettend druk aan de Ommerweg! Geïnteresseerden reageerden stuk voor stuk heel enthousiast op de vernieuwde showroom! Hebt u ons open huis gemist, maar wilt u wel graag komen kijken? Dan bent uiteraard altijd welkom!

Lees meer

Klantreview: dhr. en mevr. Pullen

Dhr. en mevr. Pullen uit Heemserveen hebben sinds februari van dit jaar zeer kwalitatieve en mooie windvaste zipscreens van Roma door Van Braak laten monteren. Mevr. Pullen vertelt: “We zijn heel blij met het eindresultaat. We merken nu al dat het op zonnige dagen koeler in huis is dan voordat we de screens hadden. Ook kun je gewoon door de screens naar buiten kijken, dat is heel prettig.” 

Lees meer

Open Huis bij Van Braak zonweren & buitenleven

Van Braak Zonweren & Buitenleven, dé zonweringspecialist en sinds 1984 gevestigd aan de Ommerweg tussen Ommen en Hardenberg, heeft een compleet vernieuwde showroom. De 300 vierkante meter grote showroom bevindt zich in een boerenschuur. De voorkant is nu volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Eigenaar Gert van Braak vertelt: “Voor geïnteresseerden houden we een open huis van 6 t/m 8 april. Zo kan iedereen onze unieke showroom komen bekijken.” 

Lees meer

De top 3 tuintrends voor 2017 

Het is nog maar februari maar toch zullen er al veel mensen uitkijken naar het voorjaar. Dan trekken we met elkaar weer massaal naar buiten om te genieten van onze fijne en mooie tuinen. Wat doet u om van uw tuin een fijne plek te maken? Van Braak Zonweren & Buitenleven geeft u dé 3 tips voor buitenleven in 2017.

Lees meer

Tuinkamer op maat

Bent u een echt buitenmens en vindt u het heerlijk om in de lente en zomer te genieten op uw terras in de tuin? Helaas zijn de weeromstandigheden in Nederland vrij onbetrouwbaar. Hoe zou u het vinden als u elke dag van het jaar in de tuin kan genieten? Dat kan met een tuinkamer! Een prachtig verlengstuk van uw woning met bijvoorbeeld glazen wanden en een glazen dak.