Naar mobiele navigatie

Renson Camargue

Productinformatie

Met geïntegreerde windschermen

De Camargue is een innoverende overkapping met een lamellendak, dat langs alle zijden afgesloten kan worden door windvaste geïntegreerde Fixscreens, glazen schuifwanden, Loggia schuifpanelen of een combinatie hiervan.

  • Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen die kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen zoals u dat wenst. De lamellen kunnen eenvoudig bediend worden door een Somfy handzender. In gesloten toestand is het waterwerend. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd.
  • Door het toevoegen van zijelementen ontstaan talloze mogelijkheden. Windvaste, gemotoriseerde Fixscreen zonweringen zijn beschikbaar in een 50-tal kleuren. Men kan glazen deuren integreren, ook in combinatie met geïntegreerde Fixscreens. Een andere mogelijkheid bieden de Logia schuifpanelen. Deze kunnen voorzien worden van hetzelfde doek als de sceens, van WRCeder- en aluminium lamellen.
  • De Camargue is leverbaar in twee bouwtype's; vrijstaand en gevelmontage. Voor het overkappen van grotere oppervlakten kan de Camargue gekoppeld worden.