Somfy: bedien uw zonwering met een app!

Met Somfy wordt uw woning het huis van de toekomst!

Maak van uw woning het huis van de toekomst met Somfy! Met Somfy heeft u altijd een slimme afstandsbediening bij de hand waarmee u bijvoorbeeld uw zonwering, screens, rolluiken of verlichting kunt besturen! Doordat u alles op afstand kan bedienen creëert u een aangenaam en zorgeloos gevoel. 

Somfy TaHoma Switch is er voor elk type huis en werkt met wifi (geen kabel nodig)

TaHoma Switch

Met deze applicatie voor uw smartphone of tablet kunt u rolluiken en screens op afstand bedienen. Waar u ook ter wereld bent. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezighed met de timerfunctie. Zo kunt u uw huis met een gerust hart verlaten, ook als u voor langere tijd op vakantie gaat! U kunt overal ter wereld de stand van de rolluiken en screens controleren en ze aanpassen! 

Vragen?

Bovenstaande Somfy TaHoma Switch is makkelijk in gebruik. Ook is het systeem zelf heel eenvoudig te installeren. U sluit de TaHoma Switch aan, installeert de bijpassende app op uw smartphone en u bent klaar om uw producten draadloos te verbinden! Vindt u dit lastig? Dan verzorgen wij de gehele installatie.

Wilt u meer weten? Bijvoorbeeld of u Somfy TaHoma Switch ook kunt installeren voor de zonwering producten die u bij ons heeft gekocht? Neem dan contact met ons op! We vertellen u graag meer.