Tuinkamer op maat

11-01-17 | Geniet elk seizoen van uw tuin

Bent u een echt buitenmens en vindt u het heerlijk om in de lente en zomer te genieten op uw terras in de tuin? Helaas zijn de weeromstandigheden in Nederland vrij onbetrouwbaar. Hoe zou u het vinden als u elke dag van het jaar in de tuin kan genieten? Dat kan met een tuinkamer! Een prachtig verlengstuk van uw woning met bijvoorbeeld glazen wanden en een glazen dak. 

Een tuinkamer is eigenlijk een extra kamer. U breidt de ruimte van uw woning uit door daar waar uw woning aan de tuin grenst, een extra kamer te laten bouwen. Een kamer in de tuin! Doordat de wanden en het dak van de tuinkamer van glas zijn, heeft u echt het gevoel dat u buiten zit.

Terrasoverkapping

U kunt de tuinkamer ook zien als een terrasoverkapping met een uitbreiding van glazen wanden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een terrasoverkapping van glas, maar er zijn ook terrasoverkappingen met kantelbare aluminium lamellen. Deze lamellen kunt u openen en sluiten zodat u ze perfect kunt afstemmen op de weeromstandigheden en uw wensen. 

Bekijk de glazen overkappingen

Glazen wanden

Wilt u de tuinkamer echt dicht maken? Kies dan voor glazen wanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wand van glas die u open kunt vouwen, maar ook kunt u kiezen voor een schuifbare glaswand. Is het niet nodig om de wanden te openen? Laat dan een vaste glazen wand plaatsen.

Bekijk de glazen wanden

Perfect klimaat

In uw tuinkamer creëert u zelf het perfecte klimaat in de tuin. Laat bijvoorbeeld screens plaatsen zodat u fel en warm zonlicht kunt buitensluiten mocht dat nodig zijn. Met een terrasverwarmer houdt u het behaaglijk warm in de tuinkamer.

Wilt u meer informatie over een tuinkamer? Neem dan contact met ons op! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom