Van Braak weer gewoon bereikbaar na afsluiting N34

De N34 tussen de Witte Paal en Hardenberg is volledig aangepast. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u na deze werkzaamheden gewoon bij Van Braak kunt komen.

Let op: we raden u aan uw rit op Google Maps in te voeren voor de meest actuele situatie. 

Vanuit de richting Witte Paal 

Komt u uit de richting van de Witte Paal? Ga dan de paralelweg op. Als u vanuit Ommen komt, gaat u rechts op de rotonde. Komt u vanuit de richting Almelo? Ga dan links op de rotonde. Ga direct rechts voor de carpoolplaats. Via een stoplicht kunt hier door de tunnel rijden om vervolgens op de parallelweg Ommerweg te komen. Rijd helemaal rechtdoor tot nummer 25A. Hier vindt u Van Braak. Onze showroom ligt net voorbij camping De Klimberg.

 

 

Vanuit de richting Coevorden/Hardenberg

Komt u vanuit Coevorden of Hardenberg? Neem dan vanaf de N34 bij Hardenberg de afslag richting N343/Hardenberg/Tubbergen/Slagharen. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Koningsspil. Ga na 120m links op de Kruiwiel. Ga na 290m rechtdoor op de Molenseen. Ga na 180m linksaf naar De Riet. Sla na 48m linksaf naar de Afterkampweg. Vervolgens vervolg je na 240m je weg naar de Ommerweg. U vindt Van Braak dan aan deze parallelweg op nummer 25A. Onze showroom ligt vlak voor camping De Klimberg.