Weinor Semina Life

Het nieuwste cassette knikarmscherm van Weinor.

Bent u een echt buitenmens en houdt u ervan om tijdens mooie lente en zomerdagen op uw terras te genieten van goed gezelschap, een spannend boek of een heerlijk buitendiner? Dan kan een knikarm zonnescherm niet ontbreken. Deze prachtige Weinor Semina Life zonneschermen zorgen voor een prachtige uitstraling op uw terras. Niet alleen de uitstraling maar ook de techniek en kwaliteit van dit scherm is zeer hoogstaand.

Specificaties

  • Cassettescherm met edelstaal-look kopplaatring
  • Met geïntegreerde LED-verlichting en /of Volant Plus mogelijk
  • Breedte x uitval (max.) 6,5 m x 4 m
  • 47 standaard framekleuren & 9 structuurlakken
  • LongLife knikarmen

Weinor introduceerde per 1 februari 2016 haar nieuwste model knikarmscherm; de Semina Life. Dit is een cassette knikarmscherm met een modern en fris design. Mooi aan dit scherm is de moderne, duidelijke vorm en de meer dan 150 mooie doekdessins en de meer dan 200 framekleuren. Een strak doek is cruciaal voor de totale uitstraling van het zonnescherm. Daarvoor zorgt de weinor Longlifde-arm met hightech-band. 

Made in Germany.

 

De cassette van de Semina Life beschermt het scherm rondom tegen weersinvloeden. Door gedempte inlooprollen sluit het scherm nagenoeg slijtvrij.

Geïntegreerde LED-verlichting - 30.000 uur meer helderheid

Sfeervol warm licht. Wie lange avonden op het terras wil genieten kiest voor de Semina Life LED. De zuinige LED-spotjes kenmerken zich door een laag energieverbruik en zijn met BiConnect besturing traploos te dimmen.

LongLife knikarm - 10 jaar garantie 

 

De Weinor LongLife arm is bijzonder stil in gebruik. Licht van gewicht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een perfecte doekstand.