Zonwering

De beschermfactor

Onze zonweringproducten bieden een optimale bescherming tegen fel binnenvallend zonlicht, waardoor de temperatuur in uw huis aangenaam laag blijft. Daarbij voorkomt de zonwering dat uw kostbare interieur door het zonlicht verkleurt. Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben al onze produkten een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.

De kunst van zuinig wonen

Een woning die van alle gemakken is voorzien maar niet of nauwelijks energie verbruikt? U zult denken dat het onmogelijk is, maar niets is minder waar. Door het toepassen van duurzame energiesystemen is het tegenwoordig mogelijk een woning geheel energieneutraal te maken. Het geheim van een energiezuinige woning zit hem in een optimaal gebruik van materiaal en installaties. Een zonwering of rolluik van Van Braak helpt u daarbij. Onze leveranciers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van vakkundige, betaalbare zonwering & rolluiken waarbij veel aandacht is voor duurzame materialen.

Milieuvriendelijk wonen

Energiezuinig wonen zorgt voor een constante, aangename temperatuur in huis. In tegenstelling tot airconditioning heeft zonwering een gunstig effect voor mensen met luchtwegproblemen of allergieën. Onze zonwering & rolluiken zijn behalve goed voor de mens, ook goed voor het milieu. Dat begint al bij de assemblage, door het toepassen van milieuvriendelijke materialen.

Besparen

De investering in een zonwering of rolluik kunt u op termijn meer dan terugverdienen. Door het lage energieverbruik bespaart u flink op uw maandelijkse woonlasten.

AluEco certificaat

Onze zonweringleverancier Verano is sinds 2011 in het bezit van het AluEco certificaat. Met dit certificaat geeft Verano aan, dat ze deelnemer is in de Stichting AluEco. Deze stichting voelt zich verantwoordelijk voor het in stand houden van de aluminium recycleketen in onze sector.

Er zijn verschillende redenen om voor zonwering te kiezen, maar of u nu een mooi zonnescherm wilt om een schaduwplek op uw terras te creëren of omdat u zonlicht buiten wilt sluiten: alles draait om het weren van de zon. Bij Van Braak vindt u verschillende soorten zeer kwalitatieve zonwering. Van buitenjaloezie tot screen en van uitvalscherm tot markiezen.

Buitenjaloezieën en uitvalschermen 

Buitenjaloezieën zijn perfect als u de stralingswarmte van de zon zoveel mogelijk wilt afschermen. U kunt de jaloezieën voor buiten bij elke zonnestand traploos draaien. Zo bepaalt u zelf hoe de zon uw kamer binnen moet komen. Het fijne van deze zonwering is dat u voor schaduw zorgt zonder dat u het uitzicht wegneemt. 

Uitvalschermen zijn heel makkelijk te bedienen, zowel handmatig of elektrisch. Deze vorm van zonnewering geeft optimale bescherming tegen fel en binnenvallend zonlicht. Dankzij de kwalitatieve acryl- en polyesterdoeken heeft u geen last van reflectie. Uitvalschermen van Van Braak zijn uitgerust met krachtige windvaste armen die zorgen voor een mooi gespannen doek.

Screens 

Als u op zoek bent naar een sterke en weerbestendige zonnewering dan is de screen een uitstekende keus. Screens zijn gemaakt van functioneel en sterk glasvezeldoek dat zonlicht zeer goed buitenhoudt. Mooi is dat u door het scherm gewoon naar buiten kunt kijken. U heeft de keus uit vele kleuren en de schermen zijn ook in windvaste uitvoering beschikbaar.

Schaduw op uw terras 

Wilt u niet alleen uw interieur en klimaat binnen beschermen tegen zonlicht, maar ook een heerlijke schaduwplek op uw terras creëren? Kies dan voor bijvoorbeeld een knikarmscherm. Geniet onder uw zonnescherm van de tuin terwijl u lekker in een luie stoel zit. De schermen zijn beschikbaar in heel veel verschillende kleuren en dessins. Natuurlijk zijn er ook verschillende maten.

Bent u benieuwd naar alle soorten zonwering die we bij Van Braak verkopen? Bekijk ze dan rustig op onze website. Heeft u vragen? Of wilt u onze zonwering in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel