Zonweringsspecialist Van Braak verbouwt showroom

Van Braak Zonweren & Buitenleven, dé zonweringspecialist en sinds 1984 gevestigd aan de Ommerweg tussen Ommen en Hardenberg, heeft een compleet vernieuwde showroom. De 300 vierkante meter grote showroom bevindt zich in een boerenschuur. De voorkant is nu volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Eigenaar Gert van Braak vertelt: “Voor geïnteresseerden houden we een open huis van 6 t/m 8 april. Zo kan iedereen onze unieke showroom komen bekijken.”

Van Braak Zonweren & Buitenleven bestaat al sinds 1984 en levert onder andere zonneschermen -waaronder knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens-, rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, carports, horren en binnenzonwering. De showroom was volgens Van Braak aan vervanging toe: “Dankzij de nieuwe gevel met enorme raampartijen komen de producten veel beter uit. We hebben binnen echte buitensituaties nagebootst zodat bezoekers volop woning- en tuininspiratie bij ons kunnen opdoen.”

Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 april organiseert Van Braak een groot open huis weekend voor iedereen die geïnteresseerd is in de vernieuwde showroom. “De vernieuwde showroom is zeker de moeite van het bekijken waard. We hebben een enorme raampartij gerealiseerd waardoor er veel natuurlijk licht naar binnenkomt. Onze showroom bevindt zich in een oude schuur en we hebben de oude balkenstructuur in originele staat gehouden. Dit geeft een prachtig landelijk effect”, vertelt Gert van Braak.

Buitenleven

Naast de showroom is een buitenleven terrein gerealiseerd. Hier staan verschillende overkappingen en buitenleven producten zoals tuinschermen, glazen schuifwanden en textieldaken inclusief LED verlichting. Klanten kunnen aan de hand van deze showtuinen al in gedachten hun eigen tuin indelen met overkappingen en meer.

Volgens Gert van Braak is dit de tijd om wensen op het gebied van zonwering en tuinoverkappingen te realiseren. “Mensen leven steeds meer buiten, in tuinen worden complete tuinkamers gerealiseerd om zo vaak mogelijk van mooi weer te kunnen genieten. Wie nu investeert in kwalitatieve zonwering en mooie overkappingen kan daar nog het hele seizoen van genieten”, sluit Van Braak af.